Netherlands
Valuta:
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Læs venligst følgende vilkår grundigt, inden du afgiver din bestilling. Vores service team vil give efter-salg service i henhold til disse vilkår, når din transaktion er godkendt.

Forsendelse
Ordrer normalt afsendes indenfor 1-2 hverdage fra ordren date.We bruger International Express Service for alle internationale leverancer, vores service team vil give et tracking nummer til sporing online med det samme, efter at varerne er dispatched.Usually, vil vi sender element ved USPS.EMS, som har brug for 5-7 arbejdsdage.

Sporing
Vores service team vil emaile kunden tracking nej. sammen med det sted, hvor de kan følge deres ordre, efter ordren er blevet dispatched.We venligt rådgive køberen til at tjekke deres e-mail eller status forsendelse af deres ordre fra tid til anden, og kontakte deres lokale posthus, når de er tilgængelige. Hvis pakken er returneret til os på grund af ingen underskriver for det, vil vi ikke acceptere fuld refusion på den. Hvis kunden stadig ønsker den returnerede ordre, så de er ansvarlige for den reshipped fragt, som er afhængig af vægten af ​​råvaren.

Annullering & Modification
Hvis du ønsker at annullere din ordre, pls email os immediately.The ordre annullering og ændre accepteres inden for 5 timer KUN. 10% afbestillingsgebyr gælder. Afsendt ordrer kan ikke annulleres.

Return
1. Hvis du ønsker at returnere produkter, så kontakt os inden for 7 dage efter modtagelsen, og informere os årsagen til returnering. Hvis der er alvorlige problemer med kvaliteten, bedes du venligst vise os nogle billeder af den udtrykkelige modtagelse og de produkter, der kan afspejle de defekter.
2. Produkter med alvorligt kvalitet problem kan returneres og erstattes. Vi vil reship varerne efter du giver os nok bevis. Dog kan fuld refusion ikke accepteres.
3. Hvis produkterne blev beskadiget af menneskelige faktorer, ville vi ikke acceptere tilbagevenden.
4. Inden returnering af varen, så spørg os for returadressen. Hvis pakken blev tabt på grund af den forkerte adresse, ville vi ikke erstatte din ordre mere. Hvis din ordre blev returneret til os på grund af forkerte adresse eller ingen tegn for det, vil vi ikke tilbyde fuld refusion. Hvad mere er, vil vi arrangere genoverførsel efter vi har modtaget de returnerede varer, og du skal betale for de ekstra omkostninger.
5. Vi vil ikke tilbyde fuld refusion, hvis du nægter at underskrive for pakken om formålet undtagen vi nå til enighed. Når vi modtager afkast, refunderer vi dig, men med fradrag af porto.

Erstatte
1. Varerne kan udveksles under omstændighederne i un-brugt og i original stand med alle de originale emballage og etiketter.
2. Hvis vi sender din ordre i den forkerte farve, størrelse eller stil, og du ønsker at ændre det, så kontakt os inden 15 dage efter modtagelsen af ​​produktet. Udskiftning kan ikke accepteres efter 15 dage.
3. Inden returnering af varen, så spørg os for returadressen. Hvis pakken gik tabt på grund af den forkerte adresse, så ville vi ikke erstatte din ordre mere.
4. Vi stærkt anbefale dig at vælge spores post- eller kurertjeneste, så vi kan spore pakken online. Hvad mere er, vil spore info være bevis på vores på tid genoverførsel.
5. Enhver ekstra omkostninger for udskiftning skal være på køberen, især shipping gebyr.
6. Hvis produktet af din ordre er udsolgt på EBD, vil vi kontakte dig for udskiftningen. Prisen for udskiftning kan være lidt højere end prisen på din oprindelige ordre, men det skal være inden for 6%.

Tilbagebetale
1. Hvis der er lille fejl med varen, men påvirkede ikke daglig brug, vil vi tilbyde en delvis refusion som kompensation
2. Hvis du kan bevise, at der er alvorlige problemer med kvaliteten af ​​produkter, kan vi tilbyde dig fuld refusion under omstændigheder som ingen udskiftning.
3. Hvis du ikke modtager nogen sporing info af din pakke efter 25 dage, refunderer vi dig for det fulde beløb.

Forsikring
Over 99% af elementer vil blive leveret safely.You behøver ikke at betale ekstra penge til forsikring, vil rederiet være ansvarlig for alle de ting, de forpligter. I tilfælde din vare bliver væk eller beskadiget, vil vi være ansvarlig for halvdelen af ​​tabet.
top